ing="async" loading="lazy" class="alignnone wp-image-5558 size-full" src="https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE.png" alt="" width="1077" height="1078" srcset="https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE.png 1077w, https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE-600x600.png 600w, https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE-1024x1024.png 1024w, https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE-300x300.png 300w, https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE-150x150.png 150w, https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE-768x769.png 768w, https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE-440x440.png 440w, https://www.lamp83.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/L-AN2705007-PRİZMATİK-ŞEFFAF-CONE-610x610.png 610w" sizes="(max-width: 1077px) 100vw, 1077px" />

Işık Eğrileri(Ark Standart)

Işık Eğrileri(Ark-S Microprismatic-UGR)

Işık Eğrileri(Ark-S Standart)

Işık Eğrileri(Ark-XS Microprismatic-UGR)

Işık Eğrileri(Ark-XS Standart)

Işık Eğrileri(mARKt)

Sertifikasyon

Garanti Kapsamı – Şartları

1. Dudullu OSB, 2.cadde, No:22, 34775, Ümraniye / ISTANBUL adresinde mukim LAMP 83 Aydınlatma San. ve Tic. A.Ş., (bundan böyle “LAMP 83“ olarak anılacaktır) tarafından, ‘LAMP 83’, ‘SELUX’ ‘REGENT’ ve ‘GOCCIA’ markası altında, son tüketici (bundan böyle ‘MÜŞTERİ’ olarak anılacaktır) tarafından satın alınan ve yukarıda ayrıntıları verilmiş fatura ile sevk irsaliyesi kapsamındaki tüm aydınlatma aygıtları ve ilgili aksesuar ile parçalar, aşağıda belirtilen şartlar kapsamında, malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren geçerli olmak kaydı ile kullanım ve tesisat kaynaklı hatalar hariç, malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 (iki) yıl süre ile garanti kapsamında olacaktır. LAMP 83 bu hususta ortaya çıkacak problemleri, kendi inisiyatifi dahilinde azami 20 işgünü içinde onarım yaparak veya ürün değişikliği yaparak giderecektir.

 

2. İşbu garanti belgesinde belirtilen hususlar, MÜŞTERİ tarafından, uğradığı herhangi bir hasarın tazmini de dahil olmak üzere, hiçbir şart altında LAMP 83’e karşı başkaca bir hak talebinde bulunmak amacıyla kullanılamaz. İşbu Garanti, MÜŞTERİ’nin sözleşme veya kanuni yükümlülükler kapsamında LAMP 83’e karşı olan sorumluluklarına hiçbir şekilde etki etmez ve bu sorumlulukları değiştirmez.

 

3. Ürün garantisi ancak MÜŞTERİ’nin ilgili alım için LAMP 83’ e olan tüm ticari ve ödeme yükümlülüklerinin LAMP 83 ile üzerinde anlaşılan şekilde yerine getirilmiş olması ve LAMP 83 ve / veya LAMP 83 ürünleri satıcısı / distribütörünün keşide ettiği orijinal faturanın ibraz edilmesi halinde geçerli olacaktır.

 

4. Ürün garantisi; garanti kapsamında bulunan ürün ve / veya ürünlerin tamiri, değişimi ve iadesi konusunda nihai kararın LAMP 83’e ait olması kaydıyla ve uyumlu olarak Türkiye Cumhuriyeti kanun, mevzuat ve talimatları kapsamında yapılması gerekenleri kapsamaktadır.
İşbu Garanti, her ne şekilde olursa olsun başkaca bir gider, masraf bütünü, zarar ve ziyanı kapsamaz. Olası zarar ve ziyan riski için MÜŞTERİ’ye uygun değerlerde, genel kapsamlı bir sigorta yaptırması tavsiye olunur.

 

5. Tarif olunan bu garanti ve garanti şartları kapsamında, istenmeyen ve fakat doğabilecek herhangi bir ihtilaf halinde, LAMP 83 markalı ürünün üretildiği ülke (Türkiye Cumhuriyeti) tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyetleri tek yetkili sayılır. Anlaşmazlık şartlarının uygulanması ve Uluslararası Satım Sözleşmelerine İlişkin Birleşmiş Milletler Antlaşması’nın şartları özel olarak işbu Garanti’nin kapsamı dışındadır.

 

6. LAMP 83 ürünlerinin mekanik aksamları; fatura tarihinden itibaren 5 (beş) yıl süre için geçerli olmak kaydıyla, malzeme ve işçilik bedeli karşılığında, LAMP 83 yedek parça temin garantisi kapsamındadır. Benzer şekilde, Lamp 83 ürünlerinin mekanik aksam garanti süresi aynı şekilde 5 ( beş ) yıldır.

 

7. 2 ( İKİ ) yıl olan toplam garanti süresi içerisinde, ister garanti kapsamı içinde, ister garanti kapsamı dışında ürün üzerinde yapılacak tadilat / değişim ve benzeri iyileştirmelerin geçerlilik tarihi, ürünün ilk satış tarihinden başlayan 2 (iki) yıllık süre ile sınırlıdır.

 

8. İşbu Garanti kapsamında, bu hususta yapılacak olan hak talepleri, ancak aşağıdaki şartlar dahilinde geçerlidir:
• Ürün(ler)de olduğu düşünülen bir sorun tespiti halinde; doğrudan LAMP 83 ve / veya LAMP 83 tarafından yetkilendirilmiş bir kuruluş tarafından tespit, teşhis ve çözüm sürecinin başlatılmış olması,
• LAMP 83’ün uygun görmesi üzerine, sorunlu olduğu düşünülen ürün(ler)ün LAMP 83 ve MÜŞTERİ tarafından mutabık kalınan bir sevk yöntemi ile LAMP 83’e ulaştırılmış olması halinde (bu sevkiyatın bedeli üründe garanti şartları kapsamında bir arızanın tespit edilmesi durumunda LAMP 83 tarafından, aksi halde MÜŞTERİ tarafından karşılanacaktır),
• Her ne gerekçeyle olursa olsun üründe LAMP 83 tarafından onaylanmamış olan üçüncü bir kişi/parti tarafından bir tamirat girişimi veya benzeri bir müdahale yapıldığına dair bir işaret olmaması halinde,
• LAMP 83 tarafından bitmiş ürün içerisinde ve / veya yanında verilen tüm elektriksel ve elektronik bileşen parçaların, ürünün montaj / kullanım kılavuzu / kullanım şartları belgesinde tariflenen; ehil bir kişi (ler) ya da kurum (lar) tarafından bir bütün halinde; yalnızca LAMP 83 tarafından onaylanan aksesuar ve parçaların (sadece bu parçalarla sınırlı olmamakla beraber örneğin uygun lambalar (ampuller) vb gibi) kullanılması ve (varsa) LAMP 83 tarafından teklif aşamasında verilen yerleşim projesine uygun şekilde monte edilmiş şekliyle kullanılıyor / kullanılmış olması halinde,
• Ürünün LAMP 83 tarafından montaj / kullanım kılavuzu / kullanım şartları belgesinde limit ve tarif olunan Çalışma Şartları ( Şebeke Gerilimi(230 Volt + % 10 ile – (eksi) % 15 )-Ortam Sıcaklığı ve Nem şartları ) dahilinde kullanılmış olması şartıyla,

• Ürünün montaj / kullanım kılavuzu / kullanım şartlarındaki hususlar dahilinde, normal kullanım amaçları dışında kullanılması nedeniyle ortaya çıkmış olan bir hasar veya yıpranmaya dair bir işaret olmaması halinde,
• Ürünlerin bağlı olduğu şebeke ve bu şebeke kapsamındaki tüm elektriksel bağlantı ve devrelerin (pano, sigorta, kablo vb) ilgili TSE standartlarına uygun malzeme ve ekipman kullanılarak yapılmış olması kaydı ile,
• Herhangi bir darbe, herhangi bir sıvı akıntısı, yanlış ve eksik montaj (LAMP 83 tarafından verilen tüm malzemelerin eksiksiz ve yerlerinde kullanımı) olmaması kaydı ile,


9. Aydınlatma aygıtlarında kullanılan elektronik bileşenlerin (lambalar, LED SÜRÜCÜLER, balast, starter, vb) çalışma hayatları boyunca maruz kalacakları doğal yıpranma, üretim yapısından kaynaklı verim ve değer düşüklükleri ve LED ışık kaynaklarının üretim teknolojileri ve kullanımdan kaynaklanan ışık akısının azalması ve buna bağlı olarak oluşabilecek renk farklılıkları, garanti kapsamı dışındadır.
Bu nedenle, teknik gelişmeler ve mevcut ürünlerin ışık akısındaki kullanıma bağlı değişimler nedeniyle, garanti kapsamında değiştirilen / sevk edilen LED ışık kaynaklarının aydınlatma karakteristiği, orijinal ürünlere göre farklılık gösterebilir. MÜŞTERİ, bu koşulları peşinen kabul etmiş sayılır.

 

10. LED’li ürünler için işbu Garanti, sadece, nominal arıza oranlarının (1000 saatlik işletme süresi için %0.2) üzerindeki bir oranda yaşanan arızaları kapsamaktadır.

11. LAMP 83, gerekirse Garanti kapsamındaki ürünlerin iade edilmesi ve yeniden gönderilmesine dair masrafları üstlenecektir.
Ancak LAMP 83,MÜŞTERİ tarafından yapılan, örneğin montaj ve söküm işlemleri, seyahat masrafları, geçirilen zamanın, işgünü kaybının tazmini vb. işlemlerle ilgili hiçbir sorumluluğu ve/veya masrafı kabul etmez.
Ayrıca LAMP 83’ün, MÜŞTERİ tarafından ürün (ler)’de olduğu düşünülen bir sorunun tespiti için teknik ekip göndermesi durumunda, ilgili ürün(ler)deki problemin garanti şartları kapsamında yer almaması durumunda, montaj ve söküm işlemleri ile yapılan seyahat masraflarını (makul bedeller dahilinde), MÜŞTERİ’den talep etme hakkını saklı tutar.

12. Arızalarda kullanım hatasının bulunup bulunmadığı, LAMP 83 tarafından en geç 20 işgünü içerisinde düzenlenen raporla belirlenir ve bu rapor MÜŞTERİ’ye iletilir.
LAMP 83 tarafından ilgili ürünün incelenmesinin ardından işbu garanti kapsamı içinde yer alan herhangi bir hata/arızanın bulunamaması veya yapılan hak talebinin bahsedilen sebepler nedeniyle garanti kapsamında olmaması
ve müşterinin yazılı onay vererek talep etmesi halinde ilgili ürünün sorun / sorunları LAMP 83 tarafından giderilir ve bu işlemlere ait bedel müşteriden tahsil edilir.

13. İşbu Garanti, yukarıda bahis ve tarif edilen ön şartlar dahilinde, ilgili ürünün gelecekteki sahipleri için de geçerlidir.

14. 2 ( iki ) yıllık garanti süresi, her şekilde satış tarihinden itibaren 24 ( yirmidört ) ay olarak hesaplanır.

Dosyalar

Ek bilgi

Proje Tipi

AVM'ler, Eğitim – Öğrenim Alanları, Hastaneler, Konutlar – Rezidans, Mağazalar, Ofisler, Oteller

Application Type

Linear, Pendant, Recessed, Surface Mounted

Işık Yayılımı

Opak

Mekana Göre

İç

Uygulama Tipi

Ankastre, Lineer, Sarkıt, Sıva Üstü